SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 09.02.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 09.02.2024

09 Şubat 2024 Cuma - 08:45




Olaylar ve Yaşananlar | 09.02.2024





AK PARTİ İŞİ SIKI TUTUYOR

AK Parti Trabzon’da rahat değil ve işi sıkı tutma noktasında kararlı.2019 yerel seçimlerinin aksine Trabzon’da AK Parti yerel seçim sürecini oldukça sancılı ve sıkıntılı geçireceğe benzer. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç kurmaylarına da bu yönde “Sahada olalım boş bırakmayalım”  talimat veriyor. AK Parti’yi Trabzon’da şu aşamada omuzlayan tek kişi Ahmet Metin Genç. Toplumsal karşılık bulan ve sevilen isim olan Genç’in en büyük dez avantajı ise kadro konusu .Genç Ortahisar Belediyesinde olduğu gibi zayıf-iş bilmez- okumasına rağmen okuduğu mevzuatı anlamaz, egolarına yeni düşen ve vatandaşın tepkisine neden olan müdürler ve başkanlarla çalışırsa gencinde vay haline. Ahmet metin Gençin Her alanda güçlü etkin bir kadroya ihtiyacı var. Başkan  Gençın vazgeçemiyecekleri arasında  özel kalem müdürü Hasan Selim ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin’ olurki,bunlarda doğru isimlerdir. Çünkü ikisiide her alanda sevilen ve saygı görean isimler olmuştur.en önemlisi Ahmet metin Gençin en yakın çalışma arkadaşlarıdır..İkisi de Genç’in yol arkadaşıdır.her halde bu iki isimin dışında Büyük şehire taşıyacağı isimler sizi bilmeyiz ama bize göre yok gibi, belki bunlara iki üç isimde ekleyebiliriz.

TRABZONLU HEMŞERİMİZE HAKSIZLIK!




Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Büyükçekmece Tapu Müdürü Trabzon Maçkalı hemşerimiz Ali Sait Sarıçiçek dün gözyaşları arasında memleketinde toprağa verildi .Ailesi-dostları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Acılı günde aileyi Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürü Serkan Çoşkun’da yalnız bırakmadı. Ali Sait Sarıçiçek’in ölümü ile ilgili İstanbul menşeli bazı haber siteleri ne yazık ki yalan-dolan aslı-astarı olmayan haberler yazdı. Bu durum Sarıçiçek’in ailesi ve meslektaşlarının da tepkisine yol açtı .Rant uğruna insanların bu kadar acımasız olması ölen kişin arkasından üstelik hiçbir suçu olmaması rağmen yalan haber üretilmesi doğrusu geldiğimiz vahim noktanın da bir göstergesidir.

BİZ SAHADAYIZ BİZE BAKIN!




Veysel Kurtoğlu’nun   İYİ Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı olarak açıklandığı basın açılması sonrası İYİ Parti Trabzon  İl Başkanı Fatma Başkan, Kurucu Üye Ali Sağır, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammet Erkan ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ile yerel seçimleri değerlendirdik. İYİ Partinin Trabzon’da önemli bir başarı sağlayacağını dile getiren partililer şehir efsanesi haline gelen bazı dedikodular ve yanlış algılara değil bizim ne dediğimize ne yaptığımıza bakın İYİ Parti sahada her yerde seçim çalışmalarına devam ediyor mesajı verdiler

ÖZÇAKMAK’IN HAKKINI TESLİM EDİN!

CHP ülke genelinde açıklamadığı bütün belediye başkan adaylarını 18 Şubat tarihinde Ankara Spor Salonunda Genel Başkan Özgür Özel’in de katılımıyla açıklamış olacak. İstanbul’da ilçe adayları ise 13 Şubat’ta açıklanacak. CHP’nin İstanbul’da adayını açıklamadığı ilçelerin arasında Beykoz’da var. Karadenizli nüfusun yoğun yaşadığı Beykoz ilçesinde CHP’den belediye başkan aday adayı olan Artvin Arhavili hemşerimiz Tuncay Tolga Özçakmak’ın aday olarak açıklanması bekleniyor. Aylardır sahada Beykoz’un adeta altını üstüne getiren genç-üretken-dinamik bir kişiliğe sahip Özçakmak’ın adaylığı noktasında partililerde “Yeter artık hep aynı yüzleri değil değişimi temsil eden anketlerden birinci çıkan ve gerçekten aday olmayı hak eden Tuncay Tolga Özçakmak’’ı CHP Beykoz Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyoruz” dediler




İNTİKAMI İŞÇİDEN Mİ ALIYORSUN?

Yeniden aday gösterilmeyen CHP’li Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e işçilerden çok büyük tepki var. DİSK Genel İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, Artvin Belediyesi’nde işçilere mobbing uygulandığını ileri sürerek şu açıklamayı yaptı "Mevcut üyesi olduğu partiden aday edilmedikten sonra Artvin Belediye Başkanımızın psikolojisi değişti. İşçiye mobbing, baskı uygulamaya başladı. İşyerinde çalışan arkadaşlarımızın yerleri değiştirilmeye başlandı. Kendi isteğiyle emekli olmak isteyenleri emekli etmeyen belediye başkanı şimdi ise zorla emekli etmeye sevk ediyor.  Aday yapılmayınca bunun suçlusu belediye çalışanı işçilerin midir? İntikamını işçiden mi almak istiyorsun?”




OF’TA DENGELER DEĞİŞİTİ!

Yerel seçimlerde büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi Trabzon’da seçim çalışmalarına hız verdi. Of’ta son yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketlerden Yeniden Refah Partisinin adayının önde çıkması AK Partilileri büyük bir endişeye sevk etti. Cumhurbaşkanı baş danışmanlarından Oktay Saral apar-topar Of’a gelerek mevcut belediye başkanlarına destek noktasında çalışmalara başladı. Yeniden Refah son genel seçimdeki performansı ile 1.5 milyon seçmenin oyunu alarak yüzde 3’e varan bir oran yakalamıştı.. Bu oyun 300 binden fazlasını ise İstanbul’da aldı. Bu arada yeniden aday gösterilmeyen Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ile Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’e Trabzon Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi tarafından bizim adayımız olun çağrısı olduğunu  da belirmek isteriz. Trabzon’da bugüne kadar 8 ilçede başkan adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi, Cumartesi günü Büyükşehir de dahil olmak üzere 18 ilçede başkan adaylarını açıklayacak.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap