SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç makamında 27 günde 2 bin 488 kişiyi ağırladı

Başkan Genç makamında 27 günde 2 bin 488 kişiyi ağırladı

26 Mayıs 2024 Pazar - 13:49




Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç, seçim sonrası makamında 2500'e yakın misafirini ağırladı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon halkının taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmeye gayret gösteriyor.

Seçimden sonra 27 günde 2 bin 488 kişiyle makamında görüşen Başkan Genç, dünün büyük bir bölümünü ise vatandaşlara ayırdı. Başkan Genç, halk buluşmaları programında 240 kişiyle birebir görüştü.

ahmet-metin-genc-2.jpeg

HALK GÜNÜNE REKOR İLGİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşın istek ve taleplerini doğrudan alabilmek için Büyükşehir Belediyesi’nde “Halk Buluşmaları” adı altında program düzenledi. Başkan Genç, 240 vatandaşın katılımıyla gün boyu süren halk buluşmasında, vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlara yönelik düzenli ve sistemli hizmet sunacaklarını belirten Genç, “Yerel yönetimlerin başarısında halkın katılımı ve geri bildirimleri çok önemli. Şehrimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için belediye yönetiminin çabalarının yanında, halkımızın görüşleri, istekleri ve talepleri bu sürecin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu buluşmalar, siz değerli hemşerilerimizin sorunlarını, önerilerini ve beklentilerini doğrudan bizlere iletebileceği bir fırsattır. Her birinizin sesini duymak, ihtiyaçlarınızı anlamak ve bunlara çözüm üretmek bizim en temel görevlerimizden biridir” dedi.

ahmet-metin-genc-4.jpeg

TRABZON’UN GELECEĞİ İÇİN ATILMIŞ ÖNEMLİ BİR ADIM

Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halkın katılımını sağlayarak daha şeffaf, daha demokratik ve daha etkili bir yönetim modeli oluşturmayı hedefliyoruz. Halk buluşmalarının, şehir yönetimimizi şekillendirmede ve projelerimizi planlamada bizlere yol gösterici olacağına inanıyorum. Bu sayede, Trabzon'u hep birlikte daha yaşanabilir, daha modern ve daha sürdürülebilir bir şehir haline getirebiliriz. Katılımınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmaların, Trabzon'un geleceği için atılmış önemli bir adım olduğuna yürekten inanıyorum.”

ahmet-metin-genc-5.jpeg

ahmet-metin-genc-3.jpeg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap