SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl başkanı Ayfer Cihan’dan dobra dobra sözler: Şapkamızı önümüze koyduk

AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl başkanı Ayfer Cihan’dan dobra dobra sözler: Şapkamızı önümüze koyduk

26 Mayıs 2024 Pazar - 12:42




Yerel yönetimlerle ilgili değerlendirme yapan Cihan, “Şapkamızı önümüze koyduk. Yerel seçimlerle ilgili artımızı eksilerimizi tespit ettik” dedi.





EKSİKLERİMİZ TESPİT ETTİK

Cihan; "Kadınların mecliste de söz sahibi olması, şehrimiz adına icraatta bulunması, ülkemiz adına yapılmış yatırımların en önemlisidir. Kadının özel bakışıyla bir şeylere yön verilmesinin meyvesini yarın evlatlarımız yiyecektir. Bir seçim serüvenini daha geçirdik. Eksikliklerimizi partimiz olarak tespit ettik. AK Parti için, seçim bittiği gün yeni seçim hazırlığı başladığını tüm teşkilatlarımız bilir” dedi

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Cihan, “Var gücümüzle çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlamakla yetinmeyip fazlasını yapacağımıza inanıyorum. Daha fazla kadın belediye başkanı, kadın vekil, kadın meclis üyesi nasıl çıkarırız bunların gayretinde olacağız" dedi. İlçe başkanları da Başkan Cihan ve ekibinin her koşulda yanlarında olduklarını ve bu birlikten kuvvet doğacağını dile getirdiler.

HABER: SAFİYE SELÇUK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap