SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Onuachu için karar verildi!

Trabzonspor'da Onuachu için karar verildi!

26 Mayıs 2024 Pazar - 11:54




Trabzonspor, Onuachu için yeniden İngiliz ekibinin kapısını çaldı.





Transferde yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, gündemin ana maddesi Paul Onuachu.

Bu sezon çıktığı 25 resmi maçta 17 gol, 4 asistlik müthiş bir performans gösteren Nijeryalı yıldızın takımda tutulması hedefleniyor. Ancak Southampton’ın öncelikle oyuncuyu satmak istemesi ve kapıyı 15 milyon Euro’dan açması işleri zorlaştırıyor.

Geride bıraktığımız yaz 1.5 milyon Euro’ya dev forveti kiralayan Bordo-Mavili yönetim, daha önce aynı rakamı önermiş ve oyuncunun maaşının tamamını ödeyeceğini İngiliz ekibine iletmişti. Fakat Southampton, bu teklifi geri çevirdi. Trabzonspor, Ada temsilcisine yaptığı teklifi güncelledi ve daha yüksek bir kiralama bedeli teklif etti. Şimdi Southampton Kulübü’nün yapacağı geri dönüş bekleniyor.

TAKAS FORMÜLÜ GÜNDEMDE

Onuachu’nun Trabzon’da mutlu olması ve takımda kalmak istemesi Fırtına’nın elini bir nebze güçlendirirken, bu transferde esas belirleyici nokta; Southampton’ın vereceği karar. Geçtiğimiz sezon sadece Onuachu’yu değil, Orsic’i de Southampton’dan kadrosuna katan Bordo-Mavililer, bonservis bedeline ek olarak genç stoperi Taha Altıkardeş’i, Göztepe’ye bedelsiz vermişti. Yine takasta Göztepe’ye bazı isimlerin önerilme ihtimali yüksek. Bilindiği üzere, Southampton’ın sahibi olan şirket, Türkiye’de de Göztepe Kulübü’nün büyük hissedarı.


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap