SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akçaabat'a tiyatro coşkusu

Akçaabat'a tiyatro coşkusu

02 Mart 2017 Perşembe - 11:42




Bu yıl yedincisi düzenlenen; Akçaabat Belediye Tiyatrosu, çeşitli tiyatro gruplarının yer aldığı “ 7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri ” muhteşem bir





Akçaabat Belediye Tiyatrosu tarafından Osman Gümrükcü’nün yönettiği ‘’Çocuğum’’adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Seyirciden tam not alan oyun 7.Erol Günaydın Tiyatro günleri için muhteşem bir başlangıç oldu. Akçaabat Belediye Tiyatro ekibinin sahnelediği “ Çocuğum” adlı oyunda eşinden korktuğu için masum yalanlar söyleyen genç bir kadının başına büyük işler açması ve bu yalanların esiri olması anlatıldı. Oyuna Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Özel kalem Müdürü Mustafa Mersinli, Belediye Daire Amirleri, basın mensupları ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.


KEYİFLİ BİR AKŞAM

Oyunun sonunda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen keyifli bir akşam geçirdiğini belirterek “Akçaabat Belediyesi olarak her alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar devam ederken, çalışmalarımızda kültür-sanat şehri oluşumuzu referans alıyor ve bu yönde faaliyetler gerçekleştiriyoruz. İlçemizde yapılan tiyatro programı sadece yerel değil ulusal bir nitelik taşımaktadır. Öyle ki Erzurum, Giresun, Ordu ve Eskişehir’den de tiyatro gruplarımız Erol Günaydın Tiyarto Sahnesinde oyunlarını sergilemek için gelecek. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik ile birbirinden değerli tiyatrocuları aramızda görmekten mutluluk duyuyor, kendilerine hazırladıkları oyunlar için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap