SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kazanan yok bu 'Hayat Oyunu'nda!

Kazanan yok bu 'Hayat Oyunu'nda!

24 Mayıs 2024 Cuma - 15:18




Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden Hadise, 2024 yazına yeni bir şarkıyla giriş yapıyor. 'Hayat Oyunu'nu yayımlayan Hadise, "Uzun zamandır yüreğimin tam ortasında duran camdan ok sanırım artık yok" dedi.





Hadise, devam eden turnesi kapsamında Diyarbakır ve Gaziantep'te sahne aldı. Ünlü popçu, şarkıları ve sahne show'u ile müzikseverleri kendine hayran bıraktı.

Diyarbakır'da Nihan Peker imzalı kırmızı, Gaziantep'te ise Züleyha Kuru tasarımı siyah kostüm tercih eden Hadise, her zamanki gibi stiliyle de adından söz ettirmeyi başardı.

DİYARBAKIR'DA HALAY ÇEKTİ




Hadise, Diyarbakır ve Gaziantep performanslarında seyircisine sürpriz yaptı. Ünlü şarkıcı, Diyarbakır'da 'Lorke Lorke' söyleyip, dans ekibiyle halay çekti. Yeni parçacı Hayat Oyunu'nu ise ilk kez Gaziantep'te seslendirdi.

"ASLINDA KAZANAN DA KAYBEDİYOR"




Ünlü isim, sözleri Murat Güneş’e, bestesi Volga Tamöz'e ait yeni şarkısı hakkında duygularını seyircisiyle paylaştı: Uzun zamandır yüreğimin tam ortasında duran camdan ok sanırım artık yok. Çünkü o kadar iyi anladım ki kazanan yok bu hayat oyununda. Kazanan da kaybediyor aslında.

"HER GECENİN BİR SABAHI VAR"

Hadise, "Şarkıda geçen her cümle için ayrı ayrı uzun şeyler söyleyebilirim ama ben Hayat Oyunu'nu her dinlediğimde ne yaşarsak yaşayalım, düne değil yarına bakmamız gerektiğini ve her gecenin bir sabahı olduğunu hatırlıyorum. Ben bu şarkıdan güç alıyorum. Umarım sizin de kalbinize, hayatınızda bir yere dokunur" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap