SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zıkkımın kökü' yazar gönderirdim!

Zıkkımın kökü' yazar gönderirdim!

24 Mayıs 2024 Cuma - 09:23




Şarkıcı Esra Balamir, tatil alışverişine geldiği Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Müjde Uzman hakkında konuşan Balamir, daha önce kendisinin de depresyon atlattığını itiraf etti. Ünlü şarkıcı, bu seneki tatil fiyatlarına da isyan etti.





Esra Balamir, tatil alışverişine geldiği Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Tatil fiyatlarının yüksek olmasına şarkıcı, "Lahmacun fiyatlarını merak ediyorum. Geçen gün 1 milyon TL'lik hesabı görünce iki gün, 'Ne yediler' diye düşündüm. Bana o hesap gelse, 'Zıkkımın kökü' yazar gönderirdim" dedi.

Bazı kişilerin "Kadınlar hesap ödemez" yorumlarına karşı konuşan şarkıcı Balamir şu ifadeleri kullandı:

Kişiye göre değişir. Kim güçlüyse o ödemeli... 'Kadın dediğin elinin cebine atmaz' demiyorum. Hayat müşterek. Nafakanın ise ömürlük olması saçma geliyor. Belli bir yerde durulması lazım. Hayatına yeni insanlar dahil oluyor ama eski eşten nafaka almaya devam ediyorsun. Çocuğuna ise bakmak zorunda... Çocuğun geleceğinden hem anne hem de baba sorumlu... Ben hiçbir şey istememiştim. Erkekler boşanırken başından atsın diye her şeyi kabul ediyor. Sonra mahkemeye başvuruyor. 10-15 bin dolar nafaka alan var, 2 bin TL de alan var. Burada da adaletsizlik bulunuyor. Aşk önemli ama paranın da önemi  var. Erkekler de parası olan kadınlarla hemen evleniyor. Dünya tersine döndü.
"ZAMANLA TAKMAMAYI ÖĞRENİYORSUN"

Müjde Uzman'ın tükenmişlik sendromuna yakalanmasına Uzman, "Aşk acısı çekiyor bence... Sevgi açı olunca tükenmişlik sendromu oluyor. Meryem Uzerli de öyle olmuştu. Para ve şöhret var ama sevilmeyince oluyor. Biri kalbini kırmış. Sevilmek istiyor. Benim de depresyon geçirdiğim ve ölmek istediğim an olmuştu. Zamanla takmamayı öğreniyorsun. Müjde Uzman'ın depresyondan çıkması için karşısına prensin çıkmasına bakar" açıklamasını yaptı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap