SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuğba Altıntop hastanelik oldu!

Tuğba Altıntop hastanelik oldu!

06 Mart 2021 Cumartesi - 09:20




Son dönemde değişimi ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Tuğba Altıntop, temizleme çubuğunu kulağında unuttu. Altıntop'un, yarı yarıya duyma kaybı yaşadığı öğrenildi.





Temizleme çubuğunu kulağında unutan Tuğba Altıntop hastanelik oldu. Sağ kulak zarının patladığı tespit edilen Altıntop, bugün ameliyat olacak.

Rafet El Roman'ın olaylı bir şekilde boşandığı Tuğba Altıntop'un yarı yarıya duyma kaybı yaşadığı öğrenildi. Şarkıcının meslek hayatı da tehlikeye düştü.

PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLUYOR…

Tuğba Altıntop, sosyal medya paylaşımlarıyla sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Altıntop, yıllar önce geçirdiği talihsiz kaza sonrası bir dizi estetik operasyon geçirmişti.

Rafet El Roman'ın eski eşi ve kızları Su El Roman ve Şevval El Roman'ın annesi eski manken Tuğba Altıntop bir süredir müzikle ilgileniyor. Uzun bir aradan sonra hayranlarının karşına çıkan Altıntop, değişimiyle de ilgi odağı oldu.

Estetiğin yanında fotoğraflarıyla oynadığını iddia eden takipçileri, Altıntop için 'photoshop'u abartmışsın' şeklinde yorumlar yaptı. 44 yaşındaki Altıntop son haliyle 23 yaşındaki kızı Su El Roman'dan bile küçük görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap