SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Sanatçı Ercan'a yazık ettim'

'Sanatçı Ercan'a yazık ettim'

25 Mayıs 2024 Cumartesi - 15:06




İzel-Çelik-Ercan, 30 yıl aradan sonra 2022'de yeniden bir araya gelmiş, peş peşe konserler vermişti. Geçtiğimiz haftalarda "tekrar dağılma kararı aldıkları" iddiasıyla gündeme gelen efsane müzik grubundan Ercan Saatçi, müzik kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.





Ercan Saatçi, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Türk pop müziğinde binden fazla bestesi bulunan 56 yaşındaki yapımcı ve müzisyen, babası Hikmet Saatçi’den etkilenerek müziğe başladığını, sekiz yaşındayken rüyasına giren orgun, günün birinde babası tarafından hediye edilmesiyle tüm yaşam rotasını belirlediğini söyledi.

"Ben hayat yolumu seçtim" diyerek, gelecek planlarına daha o yaşta karar veren Saatçi, gençlere ve çocuklara "Hayal kurun ve onu gerçekleştirin" tavsiyesinde bulundu. Anne ve babalara ise "Çocuklarınız illa ki doktor, mühendis, bilim adamı olmak zorunda değil. Onlara eksik kaldıkları dersler için hoca tutmak yerine ilgi alanlarına yönelmelerini sağlayın" diye seslendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap