SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 24. Meslek Komitesi bağımsız adaylarından Murat Çavga net konuştu: Sandıktan çıkacağız rol model olacağız

24. Meslek Komitesi bağımsız adaylarından Murat Çavga net konuştu: Sandıktan çıkacağız rol model olacağız

Karadeniz Özel

15 Ekim 2022 Cumartesi - 12:22




Çavga: “İnşallah sandıktan çıkan biz olacağız. Bir tarafsız grup olarak çıktık. Bu seçimdeki çalışma sistemimizle hem sandıktan çıkacağız hem rol model olacağız.





FARKLI BİR DURUŞ…

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, 24. Komitede Mavi listede yer alan komite üyeleri adına konuşan Murat Çavga önemli mesajlar verdi. Çavga sandıktan zaferle çıkma iddialarını sürdürdükleri ifade ederek, “Seçim sistemi ile ilgili farklı bir duruş sergileme amacındayız” dedi.

DİĞER KOMİTELERDE

Çavga, “Çünkü tüm komitelerde 14 kişilik liste yapan herkesin aday olma hakkı bakidir. Bizler geziyoruz sahada, insanlara gidiyoruz. Sonuçta o 273 kişiden oy alacağız… Bir sistem değişikliği, rol model olma arzuzumuz. Diğer komitelerde de inşallah bizim gibi bağımsız arkadaşlarımız çıkar” dedi.

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap