SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer havası!

Transfer havası!

14 Ocak 2017 Cumartesi - 08:31








Yapılan transferlerle birlikte Bordo-Mavili takıma hava geldi. Maça Trabzonspor iyi başladı diyebiliriz. İlk defa Bordo-Mavili takım maça rahat bir başlangıç yaptı.

İyi oynayarak pozisyona girdiği maç izletti Trabzonspor taraftarlarına. Eskiye göre Trabzonspor üzerine koymuş bir görüntü sergiledi sahada.

Trabzonspor’u ilk yarıdaki maçlara nazaran daha kaliteli gördük. İkinci golden sonra Trabzonspor rahat bir maç çıkartır derken yediğimiz hatalı golle moralimiz bozuldu ve adeta yıkıldık.

İkinci yarıda yapılan bir hata ve kırmızı kartla birlikte takım 10 kişi kalınca gardımız da düştü. Türkiye ve dünya ilk kez bir antrenörün maçın bitimine 40 dakika gibi bir zaman kala takımını defansa çekmesine şahit oldu.

Göz göre göre takım bu kadar geri çekilmez ki! Ersun Yanal korkak ve şaşırmış bir teknik adam. En iyi ve süratli adamını dışarı aldı ve en büyük hatasını yaptı.


Yusuf Erdoğan’ı daha önce maça koyması lazımdı ama koymadı. Anlaşılan ilk defa 2-1 galip duruma geldiğinden ne yapacağını şaşırdı Ersun Yanal. Hiç olmazsa bu maç diğerlerine nazaran iyiydi diyebiliriz.

Üç puanı alarak takım havasını değiştirdi. İnşallah bundan sonra daha iyi olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap