SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un 10 numarası Suudi Arabistan'dan geliyor!

Trabzonspor'un 10 numarası Suudi Arabistan'dan geliyor!

04 Haziran 2023 Pazar - 12:21




Trabzonspor yönetimi teknik direktör Nenad Bjelica'nın verdiği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerine devam ediyor...





Ön libero mevkii için Panathianaikos kaptanı Kourbelis'i İstanbul'a getiren bordo-mavililer ayrıca Polonya şampiyonu Rakow'un kaptanı Tomas Petrasek'i düşünüyor. 

Hırvat teknik adam transferler konusunda kararlı ve devamlılığı olan oyuncuları tercih ettiği için takımlarında kaptanlık yapan oyuncuları istediği iddia ediliyor.

Tam da bu iddianın üzerine Peru'dan bir iddia geldi... Depor gazetesi bordo-mavililerin Suudi Arabistan'ın Al-Adalah takımında forma giyen 10 numara Christofer Gonzales'i transfer etmek istediğini iddia etti. 26 maçta 4 gol ve 5 asistle oynayan Perulu 10 numara için Trabzonspor'un rakibinin Damac ve Al-Tawon takımları olduğu haberini yaptı. Gonzales, Peru'daki takımı Sporting Cristal'ın kaptanıydı. Sezon başında Al-Adalah'a transfer oldu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap