SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge piyangosu! Flaş talibi var

Sturridge piyangosu! Flaş talibi var

20 Aralık 2019 Cuma - 19:33




Trabzonspor’da beklentilerin uzağında kalan Daniel Sturridge’e Çin’den teklif geldi. Shanghai Shenhua takımının İngiliz yıldızı istediği ve ocak ayında Bordo-Mavili kulübün kapısını çalacağı öğrenildi





Fırtına'nın İngiliz yıldızı Daniel Sturridge’in Uzak Doğu’dan taliplisi çıktı. Trabzonspor’da zaman zaman eleştirilen ancak oynadığında tek başına maç alan Sturridge’i Çin ekibi Shanghai Shenhua’nın istediği ortaya çıktı. Uzunca bir süredir yıldız oyuncuyu takibe alan Çinliler’in, ocak ayında Türkiye’ye gelerek Sturridge için Trabzonspor yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi.

Bordo-Mavililer, bedelsiz transfer ettiği İngiliz forvet için yıllık 3.5 milyon Euro (1.5 milyon maaş+ 2 milyon imza parası) ödeme yapıyor. Sturridge işi ciddiye binerse Trabzonspor’un Çin ekibi Shanghai Shenhua’dan önemli bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon 7 lig maçında görev yaparken Fırtına’ya 2 gol 4 asistlik katkı sağladı.


Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap