SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kara sayfa!

Kara sayfa!

16 Ekim 2017 Pazartesi - 08:54








Her maçın ardından uyardık ama kimse dinlemedi. Trabzonspor’un Ersun Yanal ile başarılı olamayacağını defalarca dile getirip, yazıya dökmemize rağmen kimseyi inandırmadık.

Ta ki dün akşam alınan hezimet skora kadar. İşte şimdi herkes savunduğum fikre destek veriyor ve ‘Ersun Yanal istifa’ diye bağırıyor. Doğru olan da budur.

Artık Yanal’ın Trabzonspor’a katacak hiçbir şeyi kalmamıştır. Tez elden istifasını verip ilk biletle Trabzon’dan ayrılmalıdır Yanal. Eğer bunu yapmıyorsa veya yapamıyorsa yönetim görevine son vermelidir. Muharrem Usta yönetimi ve Ersun Yanal’ın teknik heyeti ile Trabzonspor taraftarına yaşatmadığı hezimet kalmamıştır.

50. yılda şampiyonluk parolası ile göreve gelip camiasına 50. yılda rezaleti yaşatan bu oluşumun artık şehrin ve Bordo-Mavili takımın yakasından düşmesi gerekir. Sonrasında mı? İşte o zaman hep birlikte yeniden özümüze döner ve özlenen fırtınayı geri getiririz. Bu kara sayfayı da bir daha açılmamak üzere tarihe gömeriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap