SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da derin endişe

Trabzon'da derin endişe

29 Kasım 2016 Salı - 08:02




Yönetimin transferdeki yanlış politikası gelinen noktaya çanak tuttu. 12 haftada 24 puan kaybederek son sıralara demir atan Trabzonspor’da herkesi gel





KÜME HATTINDA

Trabzonspor’da işler iyi gitmiyor. 60 dakika sahada 10 kişi mücadele eden Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalarak 12. hafta sonunda 24. puanını kaybeden BordoMavili ekipte şok üstüne şok yaşanıyor. Küme hattının iki basamak üzerinde yer alan Trabzonspor’un ligde geldiği nokta camiayı büyük endişeye sevk etti.

KORKULU GÖZLER

Son haftalarda sergilenen ruhsuz futbolun Trabzonspor’u içine düştüğü girdaptan nasıl çekip çıkaracağı da camianın kafasında soru işaretleri oluşturdu. Bordo-Mavili renklere gönül verenleri tatmin etmeyen futbol, “Bu takım kolay maç kazanamaz” düşüncesini benimsemesine neden oluyor. Bu durum da camianın korkulu gözlerle bakmasına yol açıyor.

YÖNETİMİN SUÇU


Gelinen noktada Trabzonspor yönetiminin payı çok büyük. Başkan Muharrem Usta’nın Ersun Yanal’daki ısrarcı tutumu kendisine yönelik tepkilerin daha da artmasına neden oldu. Ayrıca yönetimin transferdeki yanlış politikasının bedelini Trabzonspor’a gönül verenler fazlasıyla ödüyor. 50. yılda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Usta ve yönetimi 12 haftalık performansla inandırıcılıklarını yitirmiş durumda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap