SON DAKİKA



Haber > Spor > Sen neymişsin!

Sen neymişsin!

07 Ocak 2017 Cumartesi - 07:52




Manisa temsilcisi Bordo-Mavili yönetimden 31 yaşındaki golcü için 2.5 milyon Euro bonservisinin yanı sıra Muhammet Demir ve Mustafa Yumlu’yu talep ett





NE KOPARIRSA KÂR

Gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega’ya sarılan Trabzospor’dan Manisa temsilcisinin istekleri bitmek bilmedi. 31 yaşındaki futbolcunun gidişiyle forvette oluşacak boşluğu hesap eden Akhisar Belediyespor’un kurmayları Trabzonspor’dan Muhammet Demir’i talep etti. Bununla yetinmeyen Manisa temsilcisi Mustafa Yumlu’nun da kendilerine kiralık olarak verilmesini istedi.

KONATE BEKLEMEDE!

İstekleri bitmek bilmeyen Akhisar Belediyespor yönetimi Trabzonspor’dan son olarak 2.5 milyon Euro bonservis ücreti istedi. Bordo-Mavili yönetimin Akhisar Belediyespor’un isteklerine ilişkin durum değerlendirmesi yapacağı, pazarlık payının bırakılması halinde yeniden Manisa kulübüyle masaya oturacağı öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim Rodallega transferinde olası bir pürüz çıkması durumunda rotasını FC Sion’da forma giyen Moussa Konate’ye çevirecek. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yakından tanıdığı isme oldukça sıcak bakılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap