SON DAKİKA



Haber > Spor > On kişi kalınca açıldılar

On kişi kalınca açıldılar

14 Eylül 2015 Pazartesi - 10:19








Sezona iyi başlayan Çaykur Rizespor sahasında konuk ettiği Sivasspor karşısında bir puanı son anda kurtardı. Oyuncu tercihlerine bakıldığında sahaya bir puan için çıkan Sivasspor karşısında maçın genelinde vasatı aşamayan Yeşil-Mavililer’i taşıyan isim yine Kweuke oldu. Silik bir takım görüntüsü çizen Sivasspor karşısında istediği oyunu oynayamayan Çaykur Rizespor, özellikle ilk yarıda vasatın üzerine çıkamadı.

Pozisyon yokken evlere şenlik bir savunma boşluğuyla kalesinde golü görünce ilk yarıyı yenik kapatan Yeşil-Mavililer, maçı da iyice zora soktu. İkinci yarıda da tablo aynı iken, maçın kırılma anı 65. dakikada Sylvestre’nin kırmızı kart görmesi oldu. Eksik kalan Çaykur Rizespor belki de maç boyunca gösteremediği istekli, hırslı futbolu bu dakikadan sonra göstermeye başladı, rakip kalede daha etkili oldu. Nitekim beraberliği zor da olsa kurtarmasını bildi. Böyle maçlar zordur. Ancak bence Karadeniz ekibinin en büyük sorunu belirli bir sistem içersinde oynamaması. Saha içersinde futbolcular bilinçsizce koşuyorlar. Ne savunmada ne de hücumda belirli bir oyun anlayışı yok gibi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu duruma bir an önce el atmalı. Çünkü Yeşil-Mavililer takım oyunundan uzak bireysel performansa dayalı bir ilerleyiş içinde. Ahmet İlhan, Kweuke gibi isimlere bağımlı bir oyun şablonu var. Her şeye rağmen on kişi 1-0 gerideyken, bir puan alabilmek önemli. Sonuç olarak 4 hafta sonunda yenilmeyen ve 6 puan taplayan bir takım var. İyi bir kumaşı olan takım Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yapacağı ufak dokunuşlarla daha iyi olacaktır. Şimdilik bu takıma zaman vermek lazım...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap