SON DAKİKA



Haber > Spor > Mecburi af..!

Mecburi af..!

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:40




Yönetim, Avrupa Şampiyonası’nda milli takımlarında forma giyecek olan Erkan ve Cavanda’yı iyi bir fiyata satmak için böyle bir karar aldı.





Geçtiğimiz hafta teknik kadronun raporu doğrultusunda performans eksikliği nedeniyle ayrı ve başka bir program dahilinde çalışma yapmalarına karar verilen Erkan Zengin ile Luis Pedro Cavanda jet hızıyla affedilirken dün de takımla birlikte çalışmalara başladılar. Trabzonspor yönetiminin her iki futbolcuyu affetmesinin altında yatan gerçek de gün yüzüne çıktı. Başkan Muharrem Usta ile İstanbul’da bir görüşme gerçekleştiren Erkan Zengin ile Luis Cavanda’nın Haziran ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda milli takımlarında görev alacak olmalarının çıkan afta etkin rol oynadığı belirtildi. Kulübe de dahi olsalar Avrupa Şampiyonası’nda değer kazanacağını vurgulayan Trabzonspor yönetiminin, her iki oyuncuyu iyi bir fiyat ile elden çıkarma düşüncesi nedeniyle böyle bir karar aldığı bildirildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap