SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi bayramlar Trabzon…

İyi bayramlar Trabzon…

17 Temmuz 2015 Cuma - 11:36








Şöyle bir maça iki haftalık antrenmanla çıkmak yanlış! Tuhaf bir şekilde ideal on birin sahada olmayışı yanlış! Üç hücum oyuncusunun sıfır katkıyla sahada olması düşündürücü... İki bekin kör futbolunu eklediğimde ürkütücü bir durumla karşı karşıya olduğumuz net görülüyor. Onur hiç ara vermemiş gibi yine formda. Mustafa ve Uğur’a fazla yük bindi. Medjani, Soner ve Ekici’li orta üçlü en verimli yerimizdi. Bir duran topla geceyi kurtardık geceyi.

Çok zayıf bir rakibe karşı zayıf oynadık... Tabii ki bu kadronun futbolu bu değil. Şota hocanın ne istediği açıkça görülüyor. Tüm takım bir şey yapmak için karar etmiş gibi. Ayağa garanti paslarla oyunun yönünü değiştiriyor, boş alan oluşturmak istiyor. Rakip yarı sahaya kadar yaptılar da. Sıkıntı o boşluklara kaçacak dinamik, çabuk, o güce sahip futbolcunun olmayışıydı... Tüm eksiklere rağmen uygulayıcı açısından verimli gördüm.

Geçen senenin kuralsız, ilkesiz, yol haritasız futbolu iki haftada ortadan kaldırılmış... Sonuç olarak iki beki işe yaramayan, üç hücumcusunun varlığı ile yokluğu tartışılır olan bir takım var sahnede. Kulüp yetkililerinin söylediği gibi hiçbir şekilde şampiyonluğa oynama ihtimali olmayan halimiz ortada... Hayırlı bir günde harika bir frikik golüyle seneye başlayan Trabzonspor’umuza boş şans diliyorum. Her daim hasretini çektiğimiz memlekete iyi bayramlar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap