SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte transferin detayları!

İşte transferin detayları!

09 Ocak 2017 Pazartesi - 16:36




Trabzonspor'da 8 lig maçında 571 dakika forma giyen Güray Vural'ın karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedildiği duyruldu.





Bordo mavililer Güray Vural için dün gece yaptığı açıklamada , 'Profesyonel futbolcumuz Güray Vural' ın Kayserispor Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre sözleşme fesih bedeli 2 milyon 163 bin 500 liradır.' ifadelerine yer verildi. Kamu Aydınlatma Platformu'na bugün yapılan açıklamada ise, 'Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Güray Vural arasındaki 29.01.2016 başlangıç, 31.05.2019 bitiş tarihli sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir' dendi. En son açıklamada 'Karşılıklı olarak feshedilmiştir' ifadesi üzerine Vural'ın takımdan bedelsiz mi ayrıldı? sorularını beraberinde getirdi. Açıklamanın detayları çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre Güray Vural, 2019 yılına kadar Trabzonspor'dan alacağı kesin ücretlerin feshedildiği belirtildi. Buna göre Vural, Trabzonspor'a bonservis karşılığında transfer olarak bordo mavilerden alacaklarından vazgeçtiği ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap