SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayrola beyler erken başladınız!

Hayrola beyler erken başladınız!

21 Eylül 2015 Pazartesi - 08:49




Trabzonspor’un yükselişini engellemek isteyen dış güçler düğmeye bastı. Cüneyt Çakır da görevini yerine getirdi.





Trabzonspor’un şampiyonluk parolasıyla başlayıp iyi yolda ilerlediği dönemde devreye yine dış güçler girdi. Bordo-Mavili camianın yanı sıra futbol otoriterleri Galatasaray karşısında alınan 1-0’lık yenilgiye rağmen maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı topa tuttu. Verdiği kararlarla maçın önüne geçen Çakır, Trabzonspor’un hakkını resmen gasp etti. Lige kötü başlayan ve çalkantılı dönemden geçen Galatasaray’ın yarıştan kopmamasını ve reytinglerin düşmemesini isteyen dış güçler, bu konuda Çakır’ı görevlendirdi. Maçın başında takımın önemli isimleri M’bia ve Constant’a sarı kart göstererek bu oyuncuların direncini kıran Çakır’ın Mustafa Yumlu’yu da ‘Seni dışarı atarım’ diyerek tehdit ettiği ortaya açıktı.

Trabzonsporlu futbolcuları yıldırma politikası izleyen FIFA kokartlı hakem, Galatasaray’ın oyuncularının sert müdahalelerini görmezden gelmesi bir yana, Karadeniz ekibinin yüzde binlik penaltısını görüp de çalmadı. Öte yandan Galatasaray maçında ortaya çıkan sonuç 2010-2011 sezonunu hatırlattı. 2010-2011 sezonunda ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayan Trabzonspor, ligin 5. haftasında Manisaspor’a sahasında 3-1 yenilmişti. Karadeniz ekibi bu sezon da aynı görüntüyle karşılaştı. İlk 4 haftayı 10 puanla kapatan Trabzonspor, 5. haftada Galatasaray’a talihsiz bir şekilde yenildi ve ligdeki ilk yenilgisini de almış oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap