SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da yaprak dökümü!

Giresunspor’da yaprak dökümü!

02 Ocak 2018 Salı - 11:17




Dış transferde sessizliğini sürdüren Çotanaklar, mevcut kadrosunda bulunan Özgür, Berkan, Fevzi, Canberk, Mertcan ve Mehmet Akyüz ile yollarını ayırma





TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, ligin ikinci devresine büyük bir revizyonla girmeye hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlılarda, Özgür Yılmaz, Berkan Yıldırım, Fevzi Elmas, Canberk Dilaver, Mertcan Aktaş ve Mehmet Akyüz’den kendilerine kulüp bulmaları istendi. Kulüpten verilen bilgide bu oyuncuların Antalya kampına da katılmayacakları açıklandı.

Alınan bu radikal kararların ardından Giresunspor’un ara transfer döneminde kadrosunu büyük oranda yenilemesi de kaçınılmaz oldu. Önceliğini kaleci ve santrafor transferine verene Yeşil-Beyazlıların, Özgür, Berkan, Fevzi, Canberk, Mertcan ve Mehmet Akyüz’ün de takımdan ayrılmasının kesinleşmesiyle savunma ve orta sahaya da takviye yapacak.

Bütçeye gore transfer şart

Bozbağ, “Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz, bunun için de ikinci yarıya çok iyi hazırlanmamız gerekiyor” dedi

TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'da kampa girecek. Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, hedeflere ulaşmak için ligin ikinci yarısına iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi. İkinci yarının başlangıç tarihinde yaşanan bir haftalık ertelemenin kamp programına da yansıyacağını dile getiren Bozbağ, "Şu anda ucu açık bir kamp programımız var, önümüzdeki günlerde ne zaman biteceği belli olacaktır. Muhtemelen 11-12 Ocak'a kadar kamp devam edecektir. Bu sezon Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz, bunun için de ikinci yarıya çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Devre arasında bütçemize göre transfer yapmayı da planlıyoruz. İnşallah ikinci yarı daha iyi bir Giresunspor izleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap