SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor umut verdi!

Giresunspor umut verdi!

25 Aralık 2017 Pazartesi - 12:00




Yeşil-Beyazlılar ilk yarıyı 30 puanda tamamlarken ikinci yarı öncesinde Süper Lig umutlarını sürdürdü.





TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, ilk devreyi 34 puanlı lider MKE Ankaragücü’nün 4 puan gerisinde 30 puanla tamamladı. Yeşil-Beyazlılar, bu 17 maçta; 8 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Rakip filelere toplamda 25 gol gönderen Çotanaklar, kendi kalesinde 15 gol gördü.

İç sahada 9 maça çıkan Giresunspor, bu maçlarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 17 puan topladı. Çotanaklar kendi evinde 14 gol atıp, 6 gol yedi. Yeşil Beyazlılar, deplasmanda oynadığı 8 maçta ise; 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiye 13 puan topladı. Giresunspor bu maçlarda 11 gol atıp, 9 gol yedi.

Gözler Bozbağ

 Akın Çorap Giresunspor’da tüm gözler Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’a çevrildi. Bozbağ bugün saat 12.00’da tesislerde basının karşısına geçecek. Yeşil-Beyazlı camiada yaşanan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalar yapması beklenen Bozbağ’ın, hem ligin ilk devresini değerlendirmesi hem de devre arasında izleyecekleri yol haritası hakkında çok önemli bilgiler vermesi bekleniyor.

En golcü Sinan Özkan


Ligin ilk devresinde 25 gol atan Akın Çorap Giresunspor’da, takımın en golcü ismi 5 golle Sinan Özkan oldu. Sinan Özkan’dan sonra Çotanakların en golcü oyuncuları 4’er golle Maurice Junior Dale, Dmytro Korkishko ve Mehmet Akyüz oldu. Boubacar Dialiba Diabang (2), Panajotis Dimitriadis (2), Aykut Demir (1), Çağlar Birinci (1), Fatih Atik (1), Recep Aydın (1) golle takımına katkı sağladı.

Muratcan Yayla Muğla’ya kiralandı

Akın Çorap Giresunsporlu Muratcan Yayla Muğlaspor’a gitti. Yeşil-Beyazlılarda geçtiğimiz sezonlarda A takım formasını da giyen Muratcan Yayla TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Muğlaspor’a kiralık olarak verildi. Genç oyuncu U21 takımında forma giyerken aynı zamanda takım kaptanlığı da yapıyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap