SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > 1 DEĞİL 2 KİŞİ ALACAĞIZ!

1 DEĞİL 2 KİŞİ ALACAĞIZ!

24 Ocak 2018 Çarşamba - 09:28




Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, biri yabancı olmak üzere iki forvet takviyesi yapacaklarını söyledi.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor’da Boluspor yenilgisinin üzüntüsü yaşanırken Başkan Mustafa Bozbağ, forvet hattına mutlaka takviye yapacaklarını ifade etti. Dale’nin sözleşmesini fesh ettiklerini belirten Bozbağ, gol yollarında takımın yükünü çekecek iki ismi kadrolarına katacaklarını ifade etti.

Başkan Bozbağ, “Santrafor transfer için gece gündüz çalışıyoruz. Bu mevkiye biri yabancı olmak üzere iki transfer birden yapacağız. Camianın sabırsızlığını iyi biliyoruz. Devre arasında bir golcü alacaktık. Ancak Dale olayı patlak verince planımız bozuldu. İki isimle bu bölgeyi güçlendirme kararı aldık” dedi.

Bu hafta içinde mutlaka takviye yapmaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Bozbağ, “Hafta içinde Adanaspor’a konuk olacağız. Bu müsabakaya kadar bir forvet transferi yapmayı planlıyoruz. Şartlarımıza uygun bir santraforla anlaşma sağlayacağız. Umarım bir tanesini Adanaspor maçına yetişir” diye konuştu.

Zor bir karşılaşma

Adanaspor karşılaşmasına üç puan parolasıyla çıkacaklarını belirten Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, “Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Adanaspor karşılaşması da zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. Bu ligde kolay maç yok. Hedefimiz belli bizim. Süper Lig’e yükselmek. Bunun için çalışıyoruz, emek harcıyoruz. Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Kimse merak etmesin. Elimizden geleni yapıyoruz” İfadelerini kullandı.


Elinden geleni yaptı ama olmadı

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Boluspor karşısında elinden geleni yaptı. Cezalı Caner’in yerine sağbeke yeni transfer Murat Gürbüzerol’u monte eden Diyadin, bu değişiklik dışında beklenildiği üzere Başakşehir maçında görevlendirdiği isimlere 11’de yer verdi. İkinci yarının başında Korkishko’yu çıkartıp Jones’i sahaya süren Diyadin, 61’de Dialiba’yı oyundan alıp Mert Örnek’i, 76’da da Recep Aydın’ı çıkartıp Fatih Atik’i sahaya sürdü. Son 20 dakikada Jones’i forvete çeken Diyadin, Jones’ten beklediği verimi alamayınca stoper Aykut Demir’i son bölümlerde santrafor oynattı. Maçı kazanmak için her şeyi deneyen Diyadin, karşılaşmanın uzatma dakikalarında yenen gollerden sonra ise olduğu yerde dondu kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap