SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayern Hakan için servet istiyor

Bayern Hakan için servet istiyor

28 Ekim 2015 Çarşamba - 15:15




Bayer Leverkusen, Manchester United’ın peşine düştüğü milli yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu için 40 milyon Euro’luk bonservis bedeli istiyor.





Manchester United, Bayer Leverkusen’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’na kanca attı. Milli oyuncu için kulübü, 40 milyon Euro (128 milyon TL) istiyor. İngiliz kulübünün Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal'ın ısrarla alınmasını istediği genç futbolcuyu, uzun süreden beri takip ettiği ve renklerine bağlamak için önümüzdeki günlerde Alman kulübüyle masaya oturacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon sonu İspanyol takımlarından Barcelona ve Atletico Madrid de Hakan'ı almak için istekte bulunmuş ancak Leverkusen yıldız futbolcuyu satmamıştı. Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler Hakan ile ilgili kendilerine bir çok transfer teklifinin geldiğini doğrularken, “Biz futbolcumuzu satıp takım olarak zayıflamak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

2014 yılında olaylı bir şekilde Hamburg'dan 14.5 milyon Euro karşılığında Leverkusen'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, her fırsatta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takımda oynamak istediğini belirtiyor. 2019 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Hakan'ın, kulüplerin anlaşması durumunda İngiltere liginde oynamaya sıcak baktığı biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap