SON DAKİKA



Haber > Spor > Bakambu, Lukaku'yu bekliyor! Galatasaray'dan büyük hamle

Bakambu, Lukaku'yu bekliyor! Galatasaray'dan büyük hamle

19 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:57




Galatasaray, Mauro Icardi ile anlaşmış ancak Wanda Nara'nın rahatsızlığı sonrası dev imza ertelenmişti. Icardi'nin durumu beklenirken Galatasaray forvet transferinde hamle üstüne hamle yaptı. Romelu Lukaku ile görüşen sarı kırmızılılar Belçikalı yıldızı kiralayabilir. Lukaku tatilini İstanbul'da geçiriyor.





Galatasaray'da forvet bölgesi için Icardi transferinin bittiği konuşuluyordu. Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın rahatsızlığı sonrası Arjantinli oyuncunun gelişi ertelendi.

 

Icardi transferinden bağımsız olarak mutlaka bir yabancı forvet daha alacak olan Galatasaray Cedric Bakambu ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak Bakambu, Romelu Lukaku'ya takıldı.

 

Erden Timur, Lukaku'nun menajeri Sebastien Ledure ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Ünlü menajerin, şartlarını ilettiği ve beklemeye geçtikleri belirtildi.

 

Lukaku ise Antalya'da tatil yapıyor ve bu tatilin tesadüf olmayabileceği belirtiliyor. 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray ile menajeri arasındaki görüşmelerden haber bekliyor.

 

Sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakan Lukaku, geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık olarak geçirmişti. Tecrübeli golcü Chelsea'ye döndü ve İngilizler tarafından kadroda düşünülmüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap