SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 futbolcu ayağına kadar gelen fırsatı geri tepti

3 futbolcu ayağına kadar gelen fırsatı geri tepti

16 Aralık 2020 Çarşamba - 11:08




Dün akşam Darıca Gençlerbirliği maçında oynadıkları futbolla gözden çıkarılan Şener, Sekidika ve Etebo sınıfta kaldı.





Fatih Terim kupa mücadelesinde forma şansı bulamayan birçok oyuncusuna yaklaşan transfer dönemi öncesi belki de son şans vermişti. Şener, Etebo, Sekidika gibi oyuncular bu fırsatı tabiri caizse ellerinin tersiyle ittiler.
 
Sekidika sahada kaldığı 67 dakika içinde sadece bir iki defa kıpırdarken, bu anların birinden penaltı çıkartmayı başardı ancak performansında süreklilik sağlayamadı. Sekidika'nın devre arasında gönderilerek yabancı kontenjanında yer açılması bekleniyor. Ayrıca Şener kayıplardaydı, Etebo fazlaca pas hatası yaptı.
 
HAZIR DEĞİLLER
 
Koronayı atlatan Arda, Belhanda, Omar üçlüsünün uzun bir aradan sonra tekrar formalarına kavuşurken eski formlarından uzak oldukları görüldü. Galatasaray'ın cuma günü oynayacağı Karagümrük maçına kadar da çok uzun bir süre yok. Son üç haftada forma giyen Oğulcan, Linnes, E. Akbaba'nın da çıkardıkları iyi işler düşünülünce, Terim ligde kazanan kadroyu bozmayacak gibi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap