SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Golcü farkı!

Golcü farkı!

05 Aralık 2017 Salı - 08:14








Üst sıralar için mücadele veren rakipler kazanmış, Trabzonspor’un Antalyaspor karşılaşmasının önemi bir kat daha artmıştı. Bordo-Mavililer bu engeli ya kayıpsız geçip üst sıralar için umut ışığı yakacaktı ya da ununu eleyip sezonun bitmesi için geri sayımı işkence çekerek yapacaktı.

Böylesine kritik bir önem arz ediyordu Antalyaspor maçı. Bu karşılaşmaya kadar oynanan iki maçta alınan 6 puanın moral ve motivasyonu ile sahaya çıkan Trabzonspor’un ilk yarıda ortaya koyduğu futbol tam bir fiyaskoydu. Sahada ne yaptığını bilmeyen orta alan ile forvet arasında yaşanan kopukluk Karadeniz ekibinin en büyük handikabı oldu. Üstelik Castillo’nun uyur gezer bir şekilde sahada gezmesi Trabzonspor’u hücumda etkisizleştirdi.

Neyse ki Burak Yılmaz’ın yine fırsatçılığını konuşturup Onazi’nin harika pasını golle sonuçlandırması Trabzonspor’un soyunma odasına avantajlı bir skorla gitmesini sağladı. Rıza Çalımbay ikinci yarıda Abdülkadir’i Castillo’nun yerine sahaya sürerek doğru bir hamlede bulundu. Genç futbolcunun oyuna girmesiyle hareketlenen Trabzonspor, üzerine şuursuzca gelen Antalyaspor’un yaptığı hataları iyi değerlendirerek sonuca gitti.

Sonuçta Burak Yılmaz işini iyi yaparken Antalyaspor’un ileri uç elemanları yakaladıkları fırsatları cömertçe harcayarak forvet arasındaki farkı gözler önüne sermiş oldu. Trabzonspor iyi oynamadığı bir maçı kazandı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın dediği gibi, ligin ilk yarısı bitene kadar kazanılmaya devam edilmesi, ara dönemde de eksiklikleri iyi tespit edip yerinde müdahalelerle zirve yarışında Trabzonspor’un varlığını hissettirmesi.

Bizim de tek temenimiz bu. Bekleyip göreceğiz.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap