SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Aynı tas aynı hamam!

Aynı tas aynı hamam!

17 Ocak 2018 Çarşamba - 07:58








Trabzonspor devre arası kampını iyi değerlendirir ve kupada rakibi Konya’yı geçerek lige iyi başlar diye umut ettik ama takımda hiçbir şeyin değişmediğine şahit olduk dün akşam.

Gerek kadro yapısı, gerek teknik adamın mücadeleyi okuyamaması gerekse bloglar arasındaki kopukluklar Trabzonspor’u kupada saf dışına itti. Görünen o ki Rıza Çalımbay devre arasında da Bordo-Mavili takıma bir şey katamamış. Takımda yine defans çalışmadı, orta saha işlemedi, ileri uçta sonuca gidemedi. Dolayısı ile de bu skor kaçınılmaz oldu. Tat vermeyen futbol ve alınan sonuç yine hüsrandan öteye geçemedi.

Çalımbay, orta saha bloğunu oturtamadığı takdirde bu takımın galip gelmesi hayalden öteye geçemez. Aynı zamandan defans kurgusundaki hataların kaçınılmaz kayıpları ve yenilen gol de ortada.

Kadro tercihinde ise ‘Sosa neden forma giymiyor?’ sorusuna anlam vermek mümkün değil. Kupa maçında dahi kullanamayacaksan Sosa’yı neden kadronda tutuyorsun? Bunu açıklayabilecek olan var mı, onu da bilmiyorum.

Trabzonspor ikinci yarı öncesi Konya karşısında aldığı bu sonuç ile kupaya veda ettiği kadar lig maçları öncesinde de demoralize olacak bir kaybı hanesine yazdırmıştır.


Devre arasının ardından alınan bu sonuç aynı tas aynı hamam misali taraftarın canını sıkmakta. Artık Rıza Çalımbay ve Yönetim Kurulunun şapkayı önlerine koyarak bundan sonraki süreç için iyi düşünmeleri gerek. En azından hatalardan ders çıkartılırsa bundan sonraki maçlarda gidişat iyiye yönlendirilebilir. Yoksa değişen hiç ama hiçbir şey olmaz!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap