SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TRABZON RÜZGARI BAŞKENT’TE ESECEK

TRABZON RÜZGARI BAŞKENT’TE ESECEK

26 Nisan 2018 Perşembe - 16:52




Ankara’da düzenlenecek olan Trabzon Günleri 3-6 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Başkent’te Trabzon’dan esintiler ser





Trabzon Valiliği ile Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Trabzon Günleri” 3-6 Mayıs tarihleri arasında hayat bulacak. Etkinliğin açılışı 3 Mayıs’ta saat 11.00’de gerçekleşecek. Trabzon Günleri, mehter, horon gösterileri, defileler, yöresel sanatçıların verdiği konserler ve konferanslar ile devam edecek. Etkinlik ile birlikte Trabzon ünlü takası, serenderi, çay ve fındık bahçeleri ile Ankara’ya taşınacak. Uzungöl’den Sümela’ya, Ayasofya’dan Akçaabat’a, Trabzon’un tarihi ve kültürü AKM’de sergilenecek. Stantlarda yöresel yemekler ikram edilecek, birbirinden değerli el sanatları sergilenecek. Trabzon’un el emeği göz nuru kazaziyesi, telkarisi ile kaytanı, bu kez Ankara’da görücüye çıkacak. Trabzon Keşanı da Ankara’daki yerini alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap