SON DAKİKA



Haber > Gündem > Son dakika! 12 ilde 'Narkogüç' operasyonu

Son dakika! 12 ilde 'Narkogüç' operasyonu

30 Ekim 2023 Pazartesi - 08:54




Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen "Narkogüç" operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını ve büyük miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini açıkladı.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen "Narkogüç" operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını bildirdi. Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Diyarbakır, Aydın, Antalya, Kütahya, Bitlis, Mersin, İstanbul, Elazığ, Nevşehir, Kütahya, Erzurum ve Gaziantep olmak üzere Emniyet ve Jandarmamız 12 ilimizde Narkogüç Operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlarda zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı toplam 158 şüpheli yakalandı. 55 şüpheli şahıs tutuklandı. 3’üne adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap