SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan’a cevap verdi

Başbakan’a cevap verdi

10 Mayıs 2015 Pazar - 18:52




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’na Aydın’dan cevap verdi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’da düzenlenen mitingde partilileriyle buluştu. Aydınlıları ve tüm ilçeleri selamlayarak sözlerine başlayan MHP Lideri Bahçeli, seçimlere sadece 29 gün kaldığını söyledi. MHP’nin demokrasi mücadelesinden alnının akıyla çıkacağını belirten Bahçeli, “Heyecanlıyız, çünkü iktidara geleceğiz. Kararlıyız, çünkü ülkenin ve Aydın’ın önünü aydınlatacağız.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA MERSİN CEVABI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu 17 Ocak 2015 tarihinde AK Parti Aydın İl Kongresi’nde kullandığı “Ordular dağılmış, düşman Anadolu’nun içerisine doğru ilerlerken izzetli Aydın efeleri, Türkmen yiğitleri ve zeybekler ayağa kalkarak bu toprakları ezeli ve ebedi Türk yurdu oldu” sözleriyle eleştiren Bahçeli, şunları söyledi: Dün Mersin’de şahsımı hedef alarak, 2002’de Türkiye’nin itibarını sorgulamıştır. TSK’nın kendi silahlarını kullanıp kullanmadığını yargılamıştır. Durmamış, yorulmamış, kontrolsüz şekilde Milli gemimizin olup olmadığını tartışmıştır. Sayın Davutoğlu, gemiden kastın bakan ve başbakan çocuklarının filoları ise elbette bizim ne milli, gayri milli bir gemiciğimiz dahi olmamıştır. Davutoğlu, Erdoğan’ın limanında demirli duran, evlatlarının üstüne kayıtlı gemileri milli olarak görüyorsa, bunu da yutturacağını sanıyorsa, merak buyurmasın er geç Aydınlıdan hak ettiği cevabı alacaktır. 2002’de TSK’nın kendi silahlarını kullanmadığını utanmadan söyleyen Davutoğlu şunu bilmelidir ki; Terörü 2002’de sıfırlayan milletten desteğini alan TSK’dır. Dün silahlar teröristlere çevrilmişti. Bugün ise süngü düşmüştür” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap