SON DAKİKA



Haber > Gündem > Artık yolcudur abbas bağlasan durmaz

Artık yolcudur abbas bağlasan durmaz

23 Nisan 2022 Cumartesi - 13:05




Otobüs bilet fiyatları uçak biletlerini solladı, vatandaş iktidara böyle seslendi





Zamlardan nasibini otobüs bilet fiyatları da aldı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, son 3 ayda yüzde 80 zamlanan otobüs biletlerinin uçak biletlerini solladığını söyledi

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Türkiye’de son bir yıldır yükselen fiyatlar yüzünden zor zamanlar geçiren vatandaşa bir zam haberi de otobüs biletlerinden geldi. Ramazan Bayramı’na kısa bir zaman kala bayram tatili yapmak isteyenler gözlerini uçak, tren ve otobüs fiyatlarına çevirmiş durumda. Mevcut durumda uçak bilet fiyatlarını geçen otobüs biletlerine vatandaş tepkisiz kalmadı.

NE HALE GELDİK!

Vatandaşlar gelen zamma, “Bayramda il dışındaki akrabalarımıza ziyarete gidecektik ama fiyatları görünce şok olduk. Dört kişilik bir ailenin toplam masrafı iki bin lira olmuş. Pes! Zaten ne alıyoruz da vereceğiz. Bize yazık değil mi? Güzelim ülkemiz ne hale geldi. Artık yolcudur bu iktidar, bizden ona oy çıkmaz” ifadelerini kullandılar.

BAŞKAN YILDIRIM’DAN TEPKİ

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım ise geçen bayramlara kıyasla bu bayram öncesinde fiyatlardan dolayı sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini söyledi. Yıldırım, “Bazı hatlarda uçak bileti fiyatları otobüsten daha ucuz. Genel olarak da otobüs biletleriyle uçak biletlerinin fiyatı birbirine çok yaklaştı. Vatandaş birinci tercihini uçaktan yana kullanıyor” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap