SON DAKİKA



Haber > Gündem > Amaç hizmet kavga değil!

Amaç hizmet kavga değil!

27 Kasım 2016 Pazar - 09:10




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, asla kavga siyasetine girmediklerini, Rize’de eser siyaseti yaptıklarını ifade etti





Rize Öğretmenevi’nde gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, şehirde biten veya inşaatı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Öğretmenevinde gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’yi daha çağdaş, yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Biz kavga siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz. Rize’ye neler katabiliriz, neler yapabiliriz bunun peşindeyiz. Milletvekillerimiz ve il başkanımız ile birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Artık Rize kabuğunu kırdı. Rize her alanda dünya standartlarını yakalamaya çalışıyor” dedi.

OVİT DEV PROJEYDİ

Yüzyılı aşkın süredir hayal olan Ovit Tüneli’nde ışık görüntüsünü yakaladıklarını açıklayan Karal, “Şimdi elektrik donanımı ve iç çalışmalar başladı, gelecek yıl tünel hizmete girecek, artık bunu geçtik. Havalimanı ihalesi yapıldı. Ocak ayında Pazar ve Çayeli arasında yapılacak havalimanına ilk taşlar dökülmeye başlanacak. Gündoğdu, Taşlıdere ve Engindere mahalleleri doğal gaza kavuştu, şimdi ise büyük ilçelerimiz olan Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerimizi doğal gaz ile buluşturmak istiyoruz. Karayolları ağını kullanacağımızdan bu konuda anlaşma sağlanmalı, bunun çalışmaları yapılıyor” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ YAPACAĞIZ

Rize Şehir Hastanesi yapımı için çalışmalar başlatıldığını bildiren Karal, şunları söyledi: “Sağlık müdürlüğü ve valilik bu konuda bakanlığa bir rapor sundu. Şehir hastaneleri sadece 30 büyük şehrimizde var, 31’incisini Rize’de yaptıracağız. Bunun için 200 dönümlük bir alan gerekli. Şehir hastanesi şehir merkezinin dışında olacak ve şehri hastaneye doğru büyüteceğiz. Araştırma hastanesinin şehir trafiğine 4-5 bin araç kattığını düşünecek olursak, hastanelerin şehir merkezine uzak olması gerektiğini gözden kaçırmamamız gerek.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap