SON DAKİKA



Haber > Gündem > 225 kilo patlayıcıyı tuzaklayan 6 kişi gözaltında

225 kilo patlayıcıyı tuzaklayan 6 kişi gözaltında

24 Mayıs 2016 Salı - 14:05




Mardin'de askerlerin menfez altına yerleştirilmiş şekilde bulduğu 225 kiloluk amonyum nitratla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.





Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 23 Mayıs'ta menfez altına tuzaklanmış halde 225 kilogram ağırlığında güçlendirilmiş patlayıcı bulunmuş ve imha edilmişti. Patlayıcılar ile ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Mardin’de Evciler-Mazıdağı karayolu Karaçağ mevkiinde jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolü sırasında elektrikli anahtar sistemi düzeneğiyle tuzaklanmış halde 75'er kiloluk üç dev bidondan oluşan 225 kilo ağırlığındaki güçlendirilmiş patlayıcı bulunmuştu.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILMIŞTI

Bunun üzerine geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonda, olay ile ilgili bağlantılarının olduğu iddia edilen 6 kişi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Zanlıların ikametinde yapılan armada 225 kilogram amonyum nitrat gübresi, 2 adet otomatik av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap