SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tehlikenin farkında mısınız?

Tehlikenin farkında mısınız?

16 Aralık 2019 Pazartesi - 13:58




Trabzon’un Akçaabat ilçesi Salacık Mahallesi, limanda henüz nedeni bilinemeyen fakat 2 aydır da denizen ortasına bırakılan duba nedeniyle mağduriyet yaşıyor.





Karadeniz Gazetesi // Meryem AKGÜN // Balıkçılar, dubanın özellikle gece balıa çıktıklarındakayıklarına zarar verdiğini ifade ederek kaldırılmasını istediler. Mahalle sakinlerinden Osman Çanakçı, “Salacık Mahallesi Darıca Limanı ortaklaşa kullandığımız bir alan. Darıca Limanı’nda bir sorun yaşıyoruz. Limanın içinde bir duba var ve kayıklarımızı bu duba nedeniyle zorluk yaşıyor. Kayıklarımızın giriş ve çıkışını engelliyor. Bilhassa gece çok büyük sıkıntı yaşatıyor. Kayıklarımız ağ kurmaya giderken gece karanlığında dubaya çarpıyor” dedi.

NEDEN KOYDULAR?

Çanakçı, “Her yere müracaat ettim. Fakat sonuç alamadım. Neden koyulduğuna dair bilgimiz yok fakat kayıklara zarar vermekten başka da bir görevi bulunmuyor. Yetkililerden buradan kaldırılmasını talep ediyorum. Burada bir sürü kayık var, gündüz görüşünde sıkıntı yok ama gece sis oluyor, görüş mesafesi azalıyor ve tehlike arz ediyor. Son iki aydır bu duba buraya koyuldu ” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap