SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Hacısalioğlu, İlk seçimde gidecekler

CHP’li Hacısalioğlu, İlk seçimde gidecekler

05 Ağustos 2021 Perşembe - 10:58




CHP’li Hacısalioğlu, iddialı açıklamalar yaptı. Hacısalioğlu, iktidarın ömrünü tamamladığını işaret ederek, “Mevcut şartları göz önünde bulundurursak, önümüzdeki ilk seçimde iktidar gider” dedi





CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalioğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret ederek Şirket Danışmanı Ahmet Firidin ve Müessese Müdürü Gürhan Beşyıldız ile bir araya geldi. Ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yaptığı çalışmalarla ilgili konuşan Hacısalioğlu, “Büyükşehir Belediyesi Yalıncak’ta plaj yapıyor. Tabii ki plaj yapılsın ancak Trabzon’un öncelikli projeleri var. Bunlar nedir Güney Çevre Yolu’dur, Demiryolu Projesi’dir, limanı kalkınmaktır. Bunların arasında Beşirli’yi kötü koyuya boğan Gülcemal’i bitirmektir. Eğer ciddi bir proje yapacaksan, ilk olarak bunlardan başlanmalıydı” dedi.

TABLO ORTADA

Türkiye gündemine ilişkin konuşan Hacısalioğlu, Millet İttifakı’nın ilk seçimde sandıktan iktidar ipini göğüsleyerek çıkacağını ifade ederek iddialı açıklamalar yaptı. AK Parti iktidarının ömrünün bittiğini belirten Hacısalihoğlu, “Türkiye genelinde bakıldığına hem ekonomik hem de psikolojik olarak vatandaşlarımızın yıprandığını çok rahat bir şekilde görebiliyoruz, tablo ortada. AK Parti her zaman milletin desteğini isteyip almıştır, ancak millete 20 yılda hiç bir şey verilememiştir. Geride bırakılan bir harabedir. Bizde diyoruz ki; halk ilk seçimde AK Parti’yle sandıkta helalleşecektir, AK Parti iktidarı yapılacak ilk seçimde gidecektir” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap