SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > BES 27 Şubat’ta grevde

BES 27 Şubat’ta grevde

22 Şubat 2013 Cuma - 09:14




KESK’e bağlı BES Trabzon Şube Başkanı Ayhan Kamber, "Hükümet ve SGK yaşanan hak kayıplarını görmezden geliyor. Biz de tüm SGK emekçilerini 27 Şubat’ta





KESK’e bağlı BES Trabzon Şube Başkanı Ayhan Kamber, "Yoksulluk sınırı altında bir gelir düzeyinde çalışmak zorunda bırakılan biz SGK emekçilerinin hak kayıplarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. SGK emekçilerinin yaşadığı sorunların çözümü için başta AKP Hükümeti olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığını, SGK emekçilerinin sorunlarına çözüm bulmaya davet ettik. Bu zamana kadar ise bir çözüme ulaşamadık. Yaşanan sürecin ardından biz SGK çalışanları olarak da grev kararı aldık. Tüm SGK emekçilerini de 27 Şubat’ta yapacağımız greve güç vermeye çağırıyoruz" dedi. Kamber, "Siyasi iktidarı uyarıyoruz. Asla ve asla iş güvencemizden vazgeçmeyecek performans ve rotasyon uygulamalarına boyun eğmeyeceğiz. Vergi politikalarının emekçileri yoksullaştırmanın en etkili aracı haline geldiği günümüzde 27 Şubat 2013 günü büro iş kolunda gerçekleştireceğimiz grevle vergide adalet talebimizi de gündeme taşıyacağız" dedi. Kamber, "Son gerçekleştirilen operasyonun KESK olarak ülke genelinde başlattığımız örgütlenme kampanyasının birinci gününe denk getirilmesi de kesinlikle tesadüf değildir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap