SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Valisi Aziz Yıldırım dövme bıçak yaptı!

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım dövme bıçak yaptı!

24 Mayıs 2024 Cuma - 11:22




Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sürmene Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve eşleri ile Sürmene'de bir bıçak atölyesini ziyaret etti.





Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sürmene Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve eşleri ile beraberindeki heyet, bıçaklarıyla ünlü Sürmene ilçesinde bulunan Bıçak ve Kılıç Ustası Rasim Özyiğit ve kardeşlerini ziyaret etti.

Soğuksu Mahallesi'ndeki bıçak atölyesinde gerçekleşen ziyaret sırasında, Vali Aziz Yıldırım kolları sıvayarak ocak başında Rasim Usta ile birlikte dövme bıçak yaptı.

Özyiğit kardeşler, döverek yaptıkları bıçağı Aziz Yıldırım'a hediye ettiler. Vali Yıldırım, Özyiğit kardeşlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında ustaların el emeği göz nuru eserlerini yakından inceleyen heyet, Sürmene bıçaklarının yapım süreci hakkında detaylı bilgi aldı.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım dövme bıçak yaptı!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap