SON DAKİKA



Haber > Spor > Ve milli stoper Çağlar Söyüncü Süper Lig'de; Yılın transfer bombası patladı

Ve milli stoper Çağlar Söyüncü Süper Lig'de; Yılın transfer bombası patladı

05 Eylül 2022 Pazartesi - 12:14




Son günlerde adı Atletico Madrid ile anılan milli stoper Çağlar Söyüncü Süper Lig ekibine imza atmak için geliyor. İşte yılın transferinin perde arkası…





Leicester City ile son dönemde sorunlar yaşayan ve ayrılmak isteyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü cephesinde büyük sürprizler yaşanıyor.

Bundan sadece birkaç gün önce kulislerde Çağlar Söyüncü’nün Atletico Madrid ile anlaştığı iddiası kulislere bomba gibi düşmüştü. Leicester CityÇağlar Söyüncü'yü Freiburg'dan 2018 yılında 21 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Premier Lig kariyerinde 91 maça çıkan milli stoper Çağlar Söyüncü bu maçlarda sadece, 3 gol kaydetti. Henüz hazır olmadığı gerekçesiyle takımda forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü, teknik direktör Brendan Rodgers tarafından Brighton maçının kadrosuna alınmadı. İşte bu yaşanan olumsuzlukların ardından Çağlar Söyüncü’nün takımdan ayrılmak istediği ortaya çıkmıştı.

Son dönemin favori isimleri arasında yer alan Çağlar Söyüncü’nün Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Transfer döneminde birbirinden önemli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray’da Çağlar Söyüncü seferberliği ilan edildi. GalatasarayBrendan Radgers ile sorunlar yaşayan Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için resmen harekete geçti.

Kulislerde konuşulan iddialara göre GalatasarayÇağlar Söyüncü’yü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Premier Lig ekibiyle 1 yıl sözleşmesi kalan 26 yaşındaki stoperin yeni kontrat imzalamak istemediği için kadroya alınmadığı iddia ediliyor.


Bir diğer iddialara göre ise milli yıldız Çağlar Söyüncü’de Galatasaray’ın transferine oldukça sıcak bakıyor. Galatasaray yönetiminin bu hafta yoğun bir mesai harcaması beklenirken pürüzler giderildiğinde transferin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap