SON DAKİKA



Haber > Spor > Es Es Spor’Dan Bük’E Ziyaret

Es Es Spor’Dan Bük’E Ziyaret

23 Mayıs 2024 Perşembe - 11:36




GİRESUN Espiye Es Es Spor Kulübü sporcuları ve antrenör Ata Atakul, Giresun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Azmi Bük’ü ziyaret etti.





Giresun Espiye Es Es Spor Kulübü’nün kurucu başkanı olan Bük, yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.  Bük, yaptığı açıklamada, “15-19 Mayıs tarihinde Rize Ardeşen’de yapılan Türkiye Kano Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri yarışmasında U19 Erkekler Kategorisinde Türkiye ikincisi, U19 Kızlar Kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Giresun Espiye Es Es Spor Kulübü sporcuları ve başarıda en büyük emeği olan Ata Atakul hocamın muhasebe ofisimde beni ziyaret etmeleri çok onurlandırdı ve gururlandırdı. Bu başarıdaki en büyük pay sahibi tüm sporcularımıza, hocamıza ve Denizcilik Lisesi yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: SAFİYE SELÇUK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap