SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yönetimi o paralar için harekete geçti

Trabzonspor yönetimi o paralar için harekete geçti

21 Ekim 2018 Pazar - 11:36




Yönetim Kucka, Sosa ve Burak’ın bonservis taksitleri için harekete geçti.





Trabzonspor'da eski başkan Muharrem Usta yönetiminin Kucka, Sosa ve Burak’ın bonservislerini ödemediği ve bu borcun da yeni yönetime kaldığı yönünde dün yaptığımız haber büyük yankı uyandırdı. Bordo-Mavili taraftarlar Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetimine sahip çıkarak, “Bu yönetim bu borcu da ödeyecektir. Eski yönetim kulübü sadece borca sokmuş. Aldığı futbolcuların parasını bile ödememiş” yorumlarında bulundular.

İŞİ SIKI TUTUYORLAR

Bordo-Mavili Yönetim ise Kucka, Sosa ve Burak için eski kulüplerine ödenecek olan 25 milyon TL’yi ödemek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Artık işi sıkı tuttuklarını ifade eden bir yönetici, “Sürekli bu tarz borçlar önümüze geliyor. Biz de sıkıntı yaşamamak için bu paraları bir şekilde bulup ödeme yapıyoruz. Burak, Kucka ve Sosa için de eski kulüplerine bonservis taksitlerini ödeyeceğiz. Bugüne kadar 228 milyon TL ödedik. Bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap