SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer sözleri! "Peş peşe açıklayacağız..."

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer sözleri! "Peş peşe açıklayacağız..."

23 Mayıs 2024 Perşembe - 13:22




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan; Beşiktaş maçı, transfer çalışmaları ve takımın gidişatına dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan, transfer çalışmalarında önemli aşama kaydettiklerini belirterek, "Transfer döneminin başlamasıyla transferleri peş peşe açıklayacağız" dedi.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Teselli olarak görülebilir"

Başarılı bir sezon geçirdiğimiz söylenemez. Şampiyonluk dışında hiçbir şey bizi memnun etmez. Gidişattan sonra gelinen nokta bir teselli olarak görülebilir. Kupayı da alabilirsek, mevcut şartlarda başarılı sezon geçirdik diyebiliriz.


"Transferleri peş peşe açıklayacağız"

Buna benzer bir sezonu Abdullah Hoca ile yine yaşamıştık. Belli başlı şeylerin mali ve sportif olarak yapmak gerek. Transferlerin yetişmesi gerek. İşin büyük kısmını hallettik gibi duruyor. Transfer döneminin başlamasıyla transferleri peş peşe açıklayacağız. Paranın olmadığı yerde başarı olması mümkün değil. Parasını verdiğiniz her futbolcu gelir ama maaşını ödemeyemezseniz başarılı olamaz. Parasını ödeyemeyeceğemiz transferleri yapmayacağız.

ertugrul-dogan.webp

"Her yıl, 50-60 milyon Euro bulunmak durumunda"

Trabzonspor'un gelirleri, borcun faizini karşılayamazdı. Artık faizin yarısını bile karşılayamıyor. 50-60 milyon Euro'yu bulan yıllık maliyetler var. Her yıl, 50-60 milyon Euro bulunmak durumunda. Bulunmadığı sürece de borç katlanarak artacak.


"Zirvede kalıcı olmak için ekonomik sorunları çözmek gerek"

Bir yılda 140-145 milyon Euro'yu bulan geliri içeri koyduk. 120 milyon Euro'su karşılıksız. Buna rağmen borcumuzu azaltamadık. Hatta faiz nedeniyle bir miktar da borç arttı. Dengeli olmak durumundayız. Gelir kalemleri yaratmak ve yeni sponsorlar bulmak zorundayız. Doğruları anlatarak belli bir süreci geçmemiz gerek. Zirvede kalıcı olmak için ekonomik sorunları çözmek gerek. Biz bu konularda hazırlıklı olmadığımız için şampiyonluk sonrası sorunlar yaşadık.

ertugrul-dogan-1.webp

"Onuachu için kiralama teklifi yaptık"

Onuachu için 15 milyon Euro gibi bir bonservis beklentileri var. Kiralamak için teklif yaptık, cevap bekliyoruz.


"Sahada rekabet olacak ama..."

Trabzonspor - Beşiktaş maçı sonuç olarak bir derbi. İki takım da konsantrasyonunu sahaya koyacak. Planlamasını daha iyi yapan takım kupayı alacaktır. Taraftarlarımız tüm biletleri tüketti. Hep diyoruz, dünyanın en büyük şehir takımıyız diye. Taraftarlar bunu bir kez daha ispat etti. İki camianın da maça dair örnek ve olumlu mesajları var. Sahada rekabet olacak ama saha dışında farklı faktörlerin devrede olmadığı bir maç olmasını umuyorum.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap