SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota'dan transfer açıklaması!

Şota'dan transfer açıklaması!

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 17:03




Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze transfer üzerine konuştu.





Hollanda'da düzenlediği basın toplnatısnda transfer çalışmalarına değinen Şota Arveladze, “Çok futbolcumuz var. Kaç kişi gidecek, kaç kişi gelecek bunu iyi gözlemleyeceğiz. Yöneticilerimizle, Sayın Hurma ile bunu görüşeceğiz. İki üç oyuncu daha alıp güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Büyük takımda büyük hedefler vardır. Her zaman işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Trabzonspor’da bu manada son dönemlerde hoca değişimleri fazla olmuştur. Mutlaka bunun geçerli nedenleri vardır. Bu yönde bir korkum ve endişem yok. Trabzonspor gibi bir camiada gelip uzun yıllar çalışacağım lüksü yoktur hiçbir teknik adamın. Zor işleri seven bir insanım. Profesyoneliz. Önümüzdeki süreci yaşamak istiyoruz” dedi.

Oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirten Arveladze, “Trabzonspor’da Cardozo kalitesinde bir kaç oyuncu olabilir. Arayışlarımız sürüyor. Sakatlıklar yaşayabiliriz. Alternatifimizin olması gerekir. İyi kaliteli, hemen fayda eden oyuncu arayışımız var. Bekleme süremiz çok yok. İsim veremiyorum ancak kaliteli oyuncu arayışımız var” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap