SON DAKİKA



Haber > Spor > Sınavdan çıkıp maça koşacaklar

Sınavdan çıkıp maça koşacaklar

15 Mart 2015 Pazar - 12:18




PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un 14 futbolcusu Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) ardından Osmanlıspor maçına çıkmak için 19 Eylül Stadyumu'na





Lig'de sıkıntılı günler geçiren Orduspor'un bir diğer sıkıntısı da YGS oldu. Genç oyunculardan kurulu kadrosu ile mücadele eden Orduspor'da öğrenciler sınavdan çıkıp oynayacakları maça koşacaklar. PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un 14 futbolcusu Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) ardından Osmanlıspor maçına çıkmak için 19 Eylül Stadyumu'na koşacak. PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da YGS sınavı heyecanı yaşanıyor. Sezonun ikinci yarısında gençlerle devam eden Orduspor'da bugün gerçekleşen YGS sınavına 14 futbolcu giriyor. Sınavda sorularla ve zamanla yarışacak olan genç futbolcular, sınavın ardından da 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan Osmanlıspor maçına koşacak. Sınava Trabzon'da girecek olan Kaptan Kaan Akgün ve sınava Ünye'de girecek olan Taha Kenanoğlu stadyuma 1 buçuk saat önce gelme zorunluluğu sebebi ile Osmanlıspor müsabakasına forma giyemeyecek. İki gündür Osmanlıspor maçı için kampta olan Ordusporlu futbolcular, Durugöl Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Özcan ve tüm takım halinde yaptıkları kahvaltının ardından sınava gireceği okullara hareket etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap