SON DAKİKA



Haber > Spor > Akpro'da sakatlık sorunu

Akpro'da sakatlık sorunu

09 Ağustos 2016 Salı - 10:49




Sağ bek bölgesine transfer yapacak olan Trabzonspor’da Toulouse forması giyen Akpa Akpro gündeme gelmişti.





Sağ bek bölgesine transfer yapacak olan Trabzonspor’da Toulouse forması giyen Akpa Akpro gündeme gelmişti. Yönetimin yaklaşık 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkartığı Akpro’nun sakatlık sıkıntısı yaşadığı ortaya çıktı. Buna göre Akpro’da ‘pubis’ adı verilen kalıcı bir kasık problemi var. Yönetim bu haber sonrası geri adım atarken, Akpro’nun detayları sağlık raporları istendi. Listedeki alternatif oyuncular üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Yönetim kaynak arayışında

Sadece sportif olarak değil, ekonomik anlamda da ayağa kalkmayı hedefleyen Trabzonspor Yönetimi projelere öncelik verdi. Sponsorluk görüşmelerinde son aşamaya gelinirken, ‘0561’li telefon hattının ihalesi için son hazırlıklar yapılıyor. Bordo-Mavililer bu projeden ciddi bir gelir bekliyor. Öte yandan loca satışlarına da 1 hafta içinde başlanacağı öğrenildi. Şehrin ileri gelenlerinden destek sözü alan yönetim, loca satışlarıyla kasasını dolduracak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap