SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Günnar'dan yeni projeler

Günnar'dan yeni projeler

01 Mart 2017 Çarşamba - 07:08








Sürekli verilen vaatler icraata geçmeyince ister istemez vatandaşların keyfini kaçırıyor. Önceki gün AK Parti Milletvekili Adnan Günnar seçim bölgesi Akçaabat’ta Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi’nin kongresinde konuştu. Günnar konuşmasında Akçaabat için yapılacak yeni projelere de vurgu yaptı. Doğalgaz projesinin 2017’nin sonuna kadar Söğütlü, Akyazı ve Yıldızlı bölgelerine ulaşacağına değinen Günhar ikinci üniversitenin de Akçaabat’a kurulacağını söyledi. Günnar yeni projeler arasında Akçaabat’ın su arıtma tesislerinden tutun, üst ve alt geçitlerin de olduğunu ve bunların en kısa sürede yapımına başlanacaklarını belirtti. Adnan Günnar, Akçaabatlı hemşerilerine önemli vaatlerde bulundu. İnşallah Günnar’ın söylediği gibi verilen vaatler en kısa sürede hayata geçer diyoruz.

ULUSOY BUGÜN TABURCU OLUYOR

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, 15 gün önce geçirdiği ani rahatsızlığı büyük ölçüde atlattı ve bugün taburcu oluyor. KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavisi başarı ile yapılan Hülya Ulusoy’un evinde bir süre daha istirahat ettikten sonra işinin başına döneceği öğrenildi. Hülya Ulusoy’a tekrar geçmiş olsun diyoruz.

GÜRDOĞAN DUBAİ’DE

Doğu Karadaniz İhracatçılar Birliği’nin çalışkan başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan son günlerini büyük bir hareketlilik içinde geçiriyor. Geçen ay başında Rusya’ya giden, ardından da yurt içinde İstanbul ve Ankara’daki toplantılara katılan Ahmet Hamdi Gürdoğan son olarak TİM’in organizasyonunda Dubai de bulunuyor.


AGANİGİ NAGANİGİ GRUBU BİTTİ

 Şubat 2017’de çıkartılan KHK ile ihracatçı birliklerine ait tanıtım gruplarının tek çatı altında toplanmasına karar verilmesi en çok Fındık Tanıtım Grubu’nu etkileyeceği anlaşılıyor. Özellikle Aganigi Naganigi reklamı ile bilinilirliği artan Fındık Tanıtım Grubu’nun (FTG) yurt içi ve yurt dışında Türk fındığının tüketimini arttırmak amacıyla yaptığı reklam çalışmalarının yanı sıra bilimsel araştırmalara da sağladığı katkılar sektörde önemli bir yer tutuyordu. Diğer tanıtım gruplarının kayda değer bütçelerinin olmadığı belirtilerek, Türkiye Tanıtım Grubu adı altında bundan sonra yapılacak çalışmaların FTG’nin ki kadar başarılı olamayacağı genel kanaat olarak duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap