SON DAKİKA



Haber > Medya > Gönül Dağı izle! Gönül Dağı son bölüm tamamı izle!

Gönül Dağı izle! Gönül Dağı son bölüm tamamı izle!

12 Eylül 2021 Pazar - 10:55




TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı yeni bölüm izleyiciyle dün akşam buluştu. Yeni sezona 31.bölümüyle merhaba diyen yapıma ünlü sanatçı Serkan Kuru da ‘Doktor Kenan’ karakteriyle katıldı.





Gönül Dağı 31.bölüm izleyiciyle dün akşam TRT1 ekranlarında buluştu. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali gibi oyuncuların bulunduğu yapım 11 Eylül Cumartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle yayınlandı. Yeni sezonu internet ortamından takip etmek isteyenler TRT1 izle ekranına ulaşmaya çalışıyor. İşte Gönül Dağı yeni bölüm izle ve TRT1 ile Gönül Dağı son bölüm tamamı izle seçeneği…

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bozkırın çetin şartlarından nasibini alan amcaoğulları icatların gitmesiyle hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak zorunda kalmıştır. Ramazan ağıtçılık ve cenaze işlerinin başına geçerken Veysel kaportacılık günlerine dönmüştür. Taner ise un değirmeninde çalışırken bir yandan da icat işlerini devam ettirmeye çalışmaktadır. Öte yandan İstanbul'da olan Dilek, Taner'i de yanına almak için ona bir iş bulmuştur. Taner'in bu teklife cevabı ne olacaktır?

Ramazan, kasabada kalmayı seçip memur olarak çalışmaya başlayan Asuman'la evlenmeyi kafasına koymuştur. Bunun için çılgın bir evlilik teklifi hazırlayacaktır. Ramazan amacına ulaşabilecek midir?

Kasaba halkı, kuraklığın etkisiyle zor günler geçirmektedir. Sular sürekli kesilmekte, bütün kasabalı su bulma konusunda zorluk yaşamaktadır. Bu sorunu çözmek için her yolu deneyen Münir Bey'in ve tüm kasabalının tek umudu amcaoğullarıdır. Taner ve amcaoğulları yeniden bir araya gelip bu sorunu çözebilecek midir?"


GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap