SON DAKİKA



Haber > Medya > Taş Kağıt Makas dizisine bu sahneyle veda etti!

Taş Kağıt Makas dizisine bu sahneyle veda etti!

24 Mayıs 2024 Cuma - 10:47




Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Taş Kağıt Makas 12. Bölüm geceye damga vururken seyirciyi yıkan bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde…





Taş Kağıt Makas dizisi yeni bölüm Kanal D ekranlarında geceye damga vururken seyirci büyük şok yaşıyor.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi isimleri bir araya getiren Taş Kağıt Makas dizisinde işler karışmaya başladı.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinde ayrılık rüzgarları esecek.

Kanal D’nin, sevilen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu her bölümde olduğu gibi temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi.

Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Umut’un Harun’un yerine geçmesi damga vurdu.


Taş Kağıt Makas dizisinde gerilim dolu sahneler giderek artarken ayrılık haberi ekran başındaki seyircide deprem etkisi yarattı.

Medya kulislerinde yer alan iddialara göre Taş Kağıt Makas dizisinin güzel oyuncusu Yüsra Geyik sezon finalinde kadrodan çıkacak.

Taş Kağıt Makas Rüya karakteri ile seyircinin beğenisi kazanan Yüsra Geyik için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı.

Çarpıcı iddianın detaylarına göre Yüsra Geyik önümüzdeki sezon Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna yeniden dahil olacak.  

Taş Kağıt Makas dizisi seyircisi bu durum karşısında büyük yıkım yaşarken Arka Sokaklar dizisi hayranları ise büyük sevinç yaşadı.  


Taş Kağıt Makas 12. Bölüm Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap