SON DAKİKA



Haber > Medya > Aldatmak dizisini kapattıran yatak sahnesi; Seyirci o detayı...

Aldatmak dizisini kapattıran yatak sahnesi; Seyirci o detayı...

24 Mayıs 2024 Cuma - 10:45




ATV ekranlarında Perşembe akşamlarına damga vuran Aldatmak 70. Bölüm sonrasında yeni bir kriz yaşanıyor. Olay detay haberimizde…





Aldatmak yeni bölüm ATV ekranlarında seyircinin karşısına sürpriz sahnelerle seyircinin karşısında olurken gerilim artmaya başladı.

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Berkay Ateş, Yusuf Çim, Caner Şahin, Asena Girişken, Feyza Sevil Güngör ve Nursel Köse gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinde olaylar iyice büyüdü.

Aldatmak dizisinde artık seyirciden tepki üstüne tepki gelmeye devam ederken yeni gelişmeler ortalığı yine karıştırmaya başladı.

Aldatmak son bölümde öz babasının gerçek kimliğini keşfeden Kahraman, annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar. Bu sefer de Sezai'yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman, gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anlayacaktır.

Oltan'a karşı kozunu kaybeden İpek, gittikçe saldırganlaşmaya başlar. Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme yelken açar.


Kayıp oğlunu araştırırken bir kez daha duvara toslayan Güzide, bir şeyler döndüğünden şüphelenmeye başlar.  

Aldatmak dizisinde tansiyon giderek artarken Yeşim’in Güzide’nin oğlu olduğu iddia edilen kişiyle yatması sonrasındaki tepkiler giderek artmaya başladı.  

Yeşim’in yatak sahnesine tepkiler giderek artarken seyirci o ismin bir şekilde kadrodan çıkmasını istiyor.  

Aldatmak dizisi finale doğru giderken senaristlerin özellikle Yeşim ve Oylum’a nasıl bir son hazırlayacağı ise herkesin merak ettiği tek olay oldu.  

Aldatmak 71. Bölüm Perşembe akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında seyircinin karşısında olaca


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap